آموزش طراحی سایت از اول اولش

1/15

جلسه ۱ - ابرمتن چیست

کامپیوتر شما چگونه متوجه می‌شود که باید در فلان بخش صفحه یک تصویر نمایش دهد، وقتی که روی دکمه‌ای کلیک کردید، فرمی را برای سرویس‌دهنده ارسال کند، عنوان را بزرگتر از متن نمایش دهد و یا فهرست محتوا را ایجاد کند؟
مطالعه
2/15

جلسه ۲ - نوشتن اولین خط کد یک سایت

فایل‌های اچ‌تی‌ام‌ال در واقع ساختاری متنی (ابرمتنی) دارند که با رعایت استاندارد‌های از پیش تعریف شده، می‌توان صفحات وب را ایجاد کرد.
مطالعه
3/15

جلسه ۳ - فرق مرورگر وب و موتور جستجو

مرورگر وب ابزاریه که سایت‌ها رو نمایش می‌ده، اما موتور جستجو خودش یه سایته که میره و از سایت‌های دیگه اطلاعات جمع آوری می‌کنه و به آدم‌ها سرویس جستجو در اون سایت‌ها رو ارائه می‌ده.
مطالعه
4/15

جلسه ۴ - مرورگر وب چطور کار می‌کند؟

تا به این به این موضوع فکر کرده‌اید که مرورگر‌های وب (کروم، فایرفاکس، اج، اکسپلورر و ...) چطور کار می‌کنند؟
مطالعه
5/15

جلسه ۵ - پروتوکل http و عبارت www چیستند؟

وقتی که به آدرس یک وب‌سایت نگاه می‌کنید، متوجه می‌شید که با عبارت http یا https شروع می‌شن و گاهی اوقات با www ادامه پیدا می‌کنن.
مطالعه
6/15

جلسه ۶ - محیط توسعه مجتمع چیست؟

از همون ابتدای برنامه‌نویسی، مهندسان سعی کردن که ابزاری رو درست کنن که باهاش راحت‌تر برنامه‌نویسی کنن. این ابزار امروزه به IDEها رسیدن که کمک می‌کنن کد‌ها رو عیب‌یابی کنید و سریع‌تر برنامه‌نویسی کنید.
مطالعه
7/15

جلسه ۷ - فرق Visual Studio و Visual Studio Code

شرکت Microsoft یکی از قدرتمند‌ترین ابزار‌های برنامه‌نویسی دنیا رو تولید کرده. سال‌ها این ابزار کاربردی و جامع که فقط روی سیستم‌عامل ویندوز قابل استفاده بود، باعث رشد صنعت نرم‌افزار شد. و حالا مایکروسافت این محصول خوشنامش رو با معماری و برند دیگری اما با فلسفه‌ای مشابه، به اسم Visual Studio Code وارد بازار کرده تا برند Visual Studio رو به چیزی فراتر از یک محیط توسعه مجتمع تبدیل کنه.
مطالعه
8/15

جلسه ۸ - کار با تصاویر در صفحات وب

تگ img وظیفه‌ی نمایش تصاویر در صفحات وب را برعهده دارد.
مطالعه
9/15

جلسه ۹ - عنوان صفحه و لیست‌ها

در این قسمت دو آموزش مختلف داریم. یک آموزش مربوط به تغییر دادن عنوان صفحه است و آموزش بعدی ایجاد کردن انواع مختلف لیست‌هاست.
مطالعه
10/15

جلسه ۱۰ - مقدمه‌ای بر CSS

برای تنظیم ظاهر سایت‌ها از استانداردی به اسم سی‌اس‌اس استفاده می‌شه که توسط تمام مرورگر‌های استاندارد باید پشتیبانی بشه. این کد‌ها یکی از پایه‌های طراحی و توسعه‌ی وب هستند و باید اون‌ها رو خیلی خوب آموخت.
مطالعه
11/15

جلسه ۱۱ - برون سپاری CSS

برای اینکه سرعت لود شدن سایت بالاتر بره و کدهای مرتب‌تری داشته باشیم، می‌توانیم CSS رو برون سپاری کنیم. یعنی توی یک فایل دیگه بنویسیمش.
مطالعه
12/15

جلسه ۱۲ - خواص Margin، Border، Display

این خواص مربوط به فاصله‌ی یک شی از اشیا بیرونی و فاصله‌ی اشیا داخل هر شی از حاشیه‌ی آن است. همچنین در مورد شیوه‌ی نمایش شی در صفحه پیکر‌بندی‌هایی را انجام می‌دهد.
مطالعه
13/15

جلسه ۱۳ - واکنش گرایی در CSS و سایه

باید سعی کنیم که دنیای مصنوعی به طبیعت نزدیک باشه. در دنیای طبیعی، وقتی که نور هست، سایه هم هست. وقتی که نیرو هست، حرکت هم هست. پس باید این‌ها رو توی برنامه‌ها جا بدیم!
مطالعه
14/15

جلسه ۱۴ - جداول

تگ table در اچ‌تی‌ام‌ال وظیفه‌ی ایجاد جدول‌ها را بر‌عهده دارد. جدول‌ها برای نمایش داده‌ها و اطلاعات بسیار کاربردی هستند.
مطالعه
15/15

جلسه ۱۵ - زیبا‌سازی جداول - بخش اول

در این قسمت یاد می‌گیریم که چطوری یک جدول رو از نظر بصری با استفاده از CSS زیبا‌تر کنیم. یاد میگیریم که توی سی‌اس‌اس چطوری بگیم «nمین فلان چیز». این آموزش دو بخش داره که در اینجا بخش اولش تقدیم شما شده.
مطالعه
بازخورد

همچنین ما خوشحال می‌شیم اگه بتوانیم به شما کمکی بکنیم. راحت باشید :)

می‌خواهید شما هم بخشی از قصه‌ی ساریاب باشید؟ |